I am a returning customer
Якщо у вас вже є обліковий запис у нас, будь ласка, увійдіть на сторінку Форма Входу.
Дякуємо за реєстрацію на Waterboss Киев Украина!
Ви будете повідомлені по електронній пошті, як тільки Ваш Особистий Кабінет буде активований адміністрацією магазину.
Якщо у Вас є якісь запитання, будь ласка пишіть нам.
Ви вийшли з Особистого Кабінету.
Ваш кошик покупок була збережена. Вона буде відновлено при наступному вході у Ваш Особистий Кабінет.
Зворотній осмос для ресторану
Зворотній осмос для ресторану - це перш за все великий запас відфільтрованої води, який споживається швидко, але рідко. Тому для ресторанів в якості системи очищення води можна використовувати стандартний зворотній осмос з насосом і додатковим баком розміром в 40, 75 або 100 літрів. Це залежить від встановленого обладнання. Наприклад, макароноварка споживає близько 20-30 літрів води за раз, а пароварці потрібно 50 літрів очищеної води протягом декількох
Caption
годин, про каструлі, чайники і кавоварки промовчимо, їх споживання на загальному тлі мізерно. За фактом ставимо в зворотний осмос мембрану підвищеної продуктивності і підключаємо розширювальний бак, бажано на невеликій відстані від самого ненажерливого споживача очищеної води і вуаля, зворотній осмос для ресторану готовий. Але тільки в тому випадку, якщо Ви не використовуєте агрегати пароваріння і макароноваріння. Якщо використовуєте, то треба подивитися в сторону напівпромислових систем зворотнього осмосу. Але не все так просто, важливо прорахувати все з запасом, щоб кухня не простоювала, і Ваші клієнти не чекали довго свої замовлення. Зворотньоосмотичні мембрани підвищеної продуктивності краще використовувати на 100 галон на добу, можна звичайно взяти Зворотньоосмотичні мембрани на 125 або 150 галон на добу, але вони не зарекомендували себе, як не надійні.
Важливим фактором в обслуговуванні зворотнього осмосу в ресторані, є підтримання необхідного тиску в накопичувальних баках систем фільтрації. Для цього необхідно їх повністю зливати. Тому перед сервісом зворотного осмосу в ресторані, рекомендую зробити запас очищеної води заздалегідь. Так само важливим фактором стабільної роботи зворотнього осмосу в ресторані, є регламентоване сервісне обслуговування системи очищення води. Заміна фільтрів має відбуватися раз в один - три місяці, що перевіряється дослідним шляхом, відразу після першого місяця експлуатації зворотнього осмосу в ресторані.
Caption